Απονεμήθηκαν τα «Αριστεία Ψηφιακής Ελλάδας»

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008 21:21

Με την απονομή των «Αριστείων Ψηφιακής Ελλάδας-Greek ICT Awards» στους νέους Έλληνες «ολυμπιονίκες Πληροφορικής», σε επιχειρηματίες, εταιρείες και φορείς του δημόσιου τομέα που ασχολούνται με τις ψηφιακές υπηρεσίες και την πληροφορική, ολοκληρώθηκαν οι σημερινές εργασίες του 10ου Συνεδρίου Πληροφορικής και Ψηφιακών Τεχνολογιών.

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης συνεχάρη τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής Ελπίδων και της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής για την προσπάθειά τους, και βράβευσε τα μέλη της Κυριάκο Αξιώτη, Ηρακλή Καραγκιόζογλου και τον Γεράσιμο Αρσένη, που παρευρέθησαν στην απονομή.

Το βραβείο «Greek ICT Awards» κέρδισαν και οι Γιάννης Χατζημίχος, Γιώργος Παναγιωτάκος και ο Γιώργος Μπιτζές.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Νεράντζης βράβευσε τους καθηγητές Μιχάλη Χατζόπουλο και Νίκο Παπασπύρο, που προετοίμασαν τα μέλη της εθνικής ομάδας πληροφορικής.

Ο κ. Νεράντζης απένειμε και το βραβείο για τον «Έλληνα Μάνατζερ της Χρονιάς 2008» (Greek ICT Managers of the Year 2008) στη γενική διευθύντρια Διοικητικής Οργάνωσης και Διαδικασιών του υπουργείου Εσωτερικών, Ευαγγελία Βασιλείου, το διευθυντή Οργάνωσης και Λειτουργίας των ΚΕΠ, Παναγιώτη Κρομμύδα και τον αν. διευθύνοντα σύμβουλο της Intracom IT Services, Νικόλαο-Σωκράτη Λαμπρούκο.

Τέλος με επιχειρηματικά βραβεία τιμήθηκαν οι εταιρείες Mellon Technologies και Wind, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα