ΧΑΑ: Aποφάσεις

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2001 18:45
UPD:18:47

Το δ.σ. του Χ.Α.Α. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εταιρείας για την εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» για τη διάθεση υφιστάμενων μετοχών και την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε:

Το Ελληνικό Δημόσιο, κύριος μέτοχος της εταιρίας «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» θα διαθέσει 31.900.000 υφιστάμενες κοινές ονομαστικές μετοχές, κυριότητάς του, ως εξής: 30.305.000 με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και 1.595.000 με ιδιωτική τοποθέτηση στους εργαζόμενους και τα μέλη του ΔΣ της Εταιρίας, καθώς και στους συνεργαζόμενους με αυτή πράκτορες.

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 3.874.206 κοινών ονομαστικών μετοχών, που προέκυψαν από Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας «SINGULAR Α.Ε.Μ.Ε».

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.480.000 κοινών ανωνύμων μετοχών, που προέκυψαν από Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας «ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΣΟΓΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ».

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 906 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ» που προέκυψαν από στρογγυλοποίηση κλασματικών υπολοίπων.

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 11.992.200 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών. μετοχών της εταιρίας «ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «LOGIC DATA INFORMATION SYSTEMS-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ A.E.» από 0,2934 EURO (δρχ. 100) σε 0,3903 EURO (δρχ. 133).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα