Εγκρίσεις πιστώσεων, συνολικού ύψους 14,85 εκατ.€, από το ΥΠΕΧΩΔΕ

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:11

Εγκρίσεις πιστώσεων, συνολικού ύψους 14,85 εκατ.€, για έργα στη Λ. Κηφισού, την Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στη Λ. Κύμης και την Περιφερειακή Οδό Παιανίας, ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν η έγκριση διάθεσης πίστωσης 8,55 εκατ. ευρώ για έργα αντιθορυβικής προστασίας στη Λεωφόρο Κηφισού και η έγκριση διάθεσης πίστωσης 1,1 εκατ. ευρώ και ανάθεση εκπόνησης μελέτης για έργα στην Περιφερειακή οδό Παιανίας («Ολοκλήρωση μελετών Περιφερειακής Οδού Παιανίας και Αποκατάστασης Σύνδεσης Παιανίας - Μαρκόπουλου (με παράκαμψη Κορωπίου)», καθώς και η έγκριση διάθεσης πίστωσης 1 εκατ. ευρώ για έργα συντήρησης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (έως Γέφυρα Μεταμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένης και της παραπλεύρου οδού, κατεύθυνση προς Αθήνα). Όπως διευκρινίζεται η δημοπράτηση του τελευταίου έργου θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Επίσης, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, υπέγραψε Απόφαση με την οποία εγκρίνεται η διάθεση πίστωσης 4,2 εκ. ευρώ για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Ολοκλήρωση μελέτης Λεωφόρου Κύμης από Ελ. Λεωφ. Ελευσίνα - Σταυρού - Α/Δ Σπάτων (Αττική Οδός) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) με Ε.Ο.Νο1 και βελτίωση σύνδεσης της επέκτασης Λεωφ. Κύμης με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου στους Θρακομακεδόνες».

Το έργο, με απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στην Τέταρτη Προγραμματική Περίοδο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα