Ολοκληρώθηκε το 3ο ετήσιο Roadshow ελληνικών επιχειρήσεων του Χ.Α.

Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2008 16:01

Αυξημένη ήταν η συμμετοχή στο 3ο ετήσιο Roadshow ελληνικών επιχειρήσεων, που οργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την υποστήριξη του Bloomberg, στο Λονδίνο, στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2008.

Όπως επισημαίνει το Χ.Α., περισσότερες από 600 συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των 150 fund managers και των 35 εισηγμένων εταιρειών που συμμετείχαν στο Roadshow.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι παρά την κακή περίοδο για την χρηματιστηριακή αγορά σε διεθνές επίπεδο, η συμμετοχή ήταν αυξημένη και οι περισσότερες εταιρείες είχαν πλήρες πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του διημέρου», αναφέρει το Χ.Α.

Στο Roadshow συμμετείχαν θεσμικοί επενδυτές από τη Μ. Βρετανία, της ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τη Δανία και τη Νορβηγία.

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της πρώτης ημέρας του Roadshow ο πρόεδρος του Χ.Α., Σπύρος Ι. Καπράλος, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Christopher Potts, Head of Economy & Strategy της CA Chevreux, ενώ, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Δούκας, και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κων/νος Κιλτίδης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα