«Πρεμιέρα» την 1η Νοεμβρίου για το ανανεωμένο naftemporiki.gr

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 09:29
UPD:09:32

To ανανεωμένο site naftemporiki.gr εγκαινιάζει ο όμιλος της Ναυτεμπορικής την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022. Ως πρωτοπόρος στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης στην Ελλάδα, η Ναυτεμπορική επενδύει σταθερά στο ψηφιακό περιβάλλον αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στο αναγνωστικό κοινό της.

Στο πλαίσιο αυτό, το κορυφαίο site naftemporiki.gr αλλάζει, γίνεται πιο εύχρηστο, λειτουργικό και διαδραστικό. Με σύγχρονο σχεδιασμό, που διευκολύνει τη γρήγορη πλοήγηση των διαδικτυακών χρηστών, αλλά και νέα εργαλεία που ενισχύουν τη διαδραστική εμπειρία, το naftemporiki.gr ετοιμάζεται να επανασυστηθεί στους αναγνώστες του παραμένοντας πάντα πιστό στις αρχές της έγκυρης ενημέρωσης.

NAFTEMPORIKI.GR

«Το ιστορικό site που ξεκίνησε πριν από 26 ολόκληρα χρόνια αποκτά πιο πλούσιο, εύχρηστο και άμεσο περιεχόμενο, θέλοντας να ενημερώνει 24 ώρες το 24ωρο τα εκατομμύρια των επισκεπτών του. Αλλάζουμε, αλλά κρατάμε το DNA μας, την εγκυρότητα» δήλωσε ο διευθυντής του naftemporiki.gr Μιχάλης Ψύλος. Όπως σημείωσε, στόχος είναι το naftemporiki.gr να δίνει λύσεις, απαντήσεις, γνώσεις και γνώμες, με τα νέα, εύχρηστα εργαλεία που παρέχει στους επισκέπτες του. Στην κατεύθυνση αυτή κινούνται και τα δίκτυα συνεργασιών που χτίζει ο όμιλος της Ναυτεμπορικής με διεθνή ΜΜΕ, με πιο πρόσφατα παραδείγματα τις συνέργειες με το αμερικανικό δίκτυο CNBC και την εφημερίδα της Κίνας Economic Daily.

Ο νέος σχεδιασμός και το εύχρηστο μενού διευκολύνουν την περιήγηση των χρηστών και την αναζήτηση πληροφοριών, καλύπτοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία των αγορών σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να ενημερώνονται συνεχώς για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις με επικαιροποιημένα άρθρα και αναλύσεις που παρέχουν μία πιο διεισδυτική ματιά στην επικαιρότητα.

Με εμπλουτισμένα multimedia, newsletters, live blogs και ζωντανή κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων, το naftemporiki.gr υπόσχεται να συνεχίσει να ενημερώνει λεπτό προς λεπτό τους αναγνώστες του για ό,τι σημαντικό συμβαίνει άμεσα και γρήγορα, αλλά χωρίς εκπτώσεις στην ποιοτική και αντικειμενική πληροφόρηση.

Ξεχωριστή θέση στο ανανεωμένο naftemporiki.gr έχει και το Naftemporiki TV, το μοναδικό ελληνικό οικονομικό κανάλι, που μεταδίδει ζωντανά τον παλμό των γεγονότων, φιλοξενώντας κορυφαίους παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα