Συλλήψεις τριών εφοριακών για χρηματισμό

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 22:00

Στη σύλληψη τριών εφοριακών για χρηματισμό προχώρησαν το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες ζήτησαν από ημεδαπό επιχειρηματία χρηματικό ποσό 100.000 ευρώ, προκειμένου να του μειώσουν πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που του είχε επιβληθεί ύστερα από φορολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε πρόσφατα στην επιχείρηση εμπορίας Η/Υ, που διατηρεί στο Αιγάλεω.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων παρέλαβε σήμερα μετά από προκαθορισμένο ραντεβού το ποσό των 100.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι βιβλιάρια καταθέσεων διαφόρων τραπεζών συνολικού ποσού 50.000 ευρώ, επιταγές αξίας 75.000 ευρώ και αποδεικτικό προθεσμιακής κατάθεσης 21.000 ευρώ.

Στα πλαίσια της προανάκρισης διαπιστώθηκε και η συμμετοχή των άλλων δύο στην αξιόποινη πράξη, γι’ αυτό και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή της γυναίκας υπαλλήλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο βιβλιάρια καταθέσεων, συνολικού ποσού 29.300 ευρώ και αποδεικτικά μετοχών αξίας 38.000 ευρώ περίπου. Στην κατοχή του τρίτου υπαλλήλου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.220 ευρώ.

Η προέλευση των χρημάτων ερευνάται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα