ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2001 15:44

MARFIN CLASSIC Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 5/2/2001, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας επί της Λεωφόρου Κηφισίας 50, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση της από 13/11/2000 αποφάσεως της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

3. Παροχή εντολής στο Διοικητικό Συμβούλιο για την διερεύνηση της σκοπιμότητας επεκτάσεως της εταιρίας με την αύξηση του ενεργητικού της δια της συγχωνεύσεως με εταιρία ή εταιρίες Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου.

ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 8/2/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στον Δήμο Αγ. Αθανασίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Ν. Αγχιάλου) του Νομού θεσσαλονίκης (15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βεροίας), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Λήψη αποφάσεως για την αγορά, μέσω του Χρηματιστηρίου, ιδίων μετοχών της εταιρίας, μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, όταν αυτό απαιτείται για την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής των, καθορισμός της ανώτατης τιμής, στην οποία θα διενεργηθούν οι αγορές, του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 18 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, να προσδιορίζει, κατά την κρίση του, μέσα στο πλαίσιο της αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου, τον χρόνο και τον ακριβή αριθμό των μετοχών που θα αγοράζονται εκάστοτε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα