Forthnet: Site για το κυκλοφοριακό σε συνεργασία με το ΥΠΕΧΩΔΕ

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2001 18:14

Τη δημιουργία ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην Αθήνα ανέθεσε στη Forthnet Α.Ε. η Διεύθυνση Κατασκευών Εργων Συντήρησης Οδοποιίας (ΔΚΕΣΟ) του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης στο ΧΑΑ εταιρείας, στο εν λόγω site, η σχεδίαση του οποίου θα γίνει από τη θυγατρική της εταιρεία HellasNet, θα υπάρχουν πληροφορίες που θα αφορούν κυρίως στη φωτεινή σηματοδότηση των Αθηνών και θα παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με τη ΔΚΕΣΟ, προκειμένου να εκφράσει παράπονα, να διατυπώσει απορίες ή να προτείνει βελτιώσεις σε θέματα που αφορούν στις εγκαταστάσεις φωτεινής σηματοδότησης και τον τρόπο λειτουργίας τους. Το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας αυτής, όπως επισημαίνεται, έχει δοθεί στη δημιουργία ενός ψηφιακού χάρτη της πρωτεύουσας στον οποίο θα εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο η κυκλοφοριακή κατάσταση των κεντρικών αρτηριών.

Τέλος, φιλοδοξία της ΔΚΕΣΟ και της Forthnet είναι να καλυφθούν στο προσεχές μέλλον όλες οι κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου καθώς επίσης και να προτείνονται οι βέλτιστες διαδρομές από πλευράς χρονικής διάρκειας σύμφωνα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα