Τα «Καμένα μαλλιά» του Έλον Μασκ...ευωδιάζουν αντί 100 δολαρίων το μπουκάλι

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 16:41
UPD:16:46
REUTERS/ANDREW KELLY

Στην... «ουσία της αποκρουστικής επιθυμίας» βασίζεται το ανδρικό άρωμα που λανσάρει Έλον Μασκ, που «υπέκυψε» τελικά στην «αναπόφευκτη», όπως λέει, είσοδό του στον κλάδο των αρωματων. Ευφάνταστο -τουλάχιστον- είναι και το όνομα του αρώματος.  Το "Burnt Hair" - (Καμένα μαλιλά)-  φέρεται ότι έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 10.000 μπουκάλια φέρνοντας στον πλουσιότερο άνδρα του κόσμου  ένα εκατομμύριο δολάρια σε λίγες μόνο ώρες, σύμφωνα με το Reuters.

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη – γιατί αντιστάθηκα τόσο καιρό;» αναρωτιέται ο Μασκ στο Twitter, που το επίθετο του (Musc) σημαίνει μόσχος

Κάθε μπουκάλι, αξίζει 100 δολάρια, πρωτοκυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο,   και θα βγει μαζικά στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2023. 

 Η εταιρεία  του δισεκατομμυριούχου  Boring Company, που σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο φιλοδοξεί να αναπτύξει ένα υπόγειο συγκοινωνιακό δίκτυο υπερυψηλών ταχυτήτων για τη μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων στα αστικά κέντρα, στις αρχές του  2018 πούλησε  φλογοβόλα προς 500 δολάρια το τεμάχια  συγκεντρώνοντας 10 εκατομμύρια δολάρια. Πούλησε επίσης 50.000 καπέλα με την φίρμα της εταιρείας 

Οι φιλοδοξίες του Μασκ όλα αυτά τα χρόνια είναι ...πολυσχιδείς: από τον αποικισμό του Άρη έως τη δημιουργία μιας νέας βιώσιμης ενεργειακής οικονομίας, ενώ στην πορεία έχτισε την Tesla, την εταιρεία πυραύλων SpaceX και άλλες μικρότερες εταιρείες.

 naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα