Αποστέλλεται στην ΟΣΠΑ το πακέτο του σχεδίου για ΟΑ

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 15:50

Εντός της ημέρας αποστέλλει το υπουργείο Μεταφορών στην Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας το πακέτο του σχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα ακολουθήσει διάλογος της ΟΣΠΑ με το υπουργείο, με χρονικά περιθώρια πάντως να στενεύουν, καθώς όπως ανακοίνωσε το υπουργείο θα καταθέσει μέχρι την Παρασκευή στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο.

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ με τον κ. Κωστή Χατζηδάκη, οι εκπρόσωποι της ΟΣΠΑ, η οποία είναι η μόνη σχεδόν Ομοσπονδία που δεν προσήλθε στο διάλογο, δήλωσαν ότι θα μελετήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα έγγραφα που ζητήθηκαν από τον υπουργό και στη συνέχεια θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν το διάλογο.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Μεταφορών αντέκρουσε τις αιτιάσεις της ΟΣΠΑ, και επισήμανε για άλλη μια φορά ότι όλα είναι σύννομα τόσο με το κοινοτικό όσο και με το ελληνικό δίκαιο.

Τέλος ο κ. Χατζηδάκης επανέλαβε πως στο σχέδιο της κυβέρνησης υπάρχει ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους, το συνολικό πακέτο για την αποκατάσταση των οποίων φτάνει το 1,16 δισ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα