Φ. Πάλλη- Πετραλιά: Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από την κρίση

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 17:04
UPD:17:08

Τη δέσμευσή της να μην πληγεί ο Έλληνας πολίτης και εργαζόμενος από τη διεθνή οικονομική κρίση εξέφρασε η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη - Πετραλιά εξερχόμενη από την Παλαιά Βουλή όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΕΚΕΠΙΣ.

Η κυβέρνηση –όπως είπε- προετοιμάζει μια σειρά μέτρων που θα αφορούν τα θέματα της απασχόλησης, της ανεργίας και της σύνδεσης της κατάρτισης με τις ανάγκες της αγοράς.

Ωστόσο η υπουργός τόνισε ότι «είναι βέβαιο ότι η διεθνής ύφεση η οποία εμφανίζεται θα έχει σχέση με την πραγματική οικονομία άρα και με την ανεργία», αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μείωση αυτής στο 7% τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

«Αυτό σημαίνει ότι είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά βέβαια σε κάθε περίπτωση είμαστε σε εγρήγορση και θα πάρουμε τα μέτρα μας», πρόσθεσε η κ. Πετραλιά και κατέληξε: «Θα έλεγα παίρνουμε ήδη τα μέτρα μας γιατί ο στόχος μας είναι η διεθνής κρίση να μη πλήξει τον κάθε Έλληνα πολίτη, τον κάθε Έλληνα εργαζόμενο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα