Η βρετανική fintech Ebury στο Πρόγραμμα Παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών της Amazon

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 12:50
UPD:12:57

Μέλος του Προγράμματος Παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών της Amazon έγινε η διεθνής fintech Ebury, κάτι που σημαίνει ότι οι πωλητές που χρησιμοποιούν ιστότοπους της Amazon μπορούν να συνεχίσουν να εισπράττουν τις πληρωμές σε διαφορετικές περιοχές και νομίσματα μέσω της πλατφόρμας της Ebury.

Το Πρόγραμμα παρουσιάστηκε από την Amazon νωρίτερα το 2021, ως μέρος των συνεχών προσπαθειών της να αποτελεί το ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο κατάστημα στον κόσμο για πελάτες και πωλητές.

Οι πωλητές στην αγορά της Amazon μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη διασυνοριακή πλατφόρμα υπηρεσιών της Ebury, η οποία παρέχει λογαριασμούς συλλογής κεφαλαίων τοπικά σε 10 νομίσματα, προκειμένου να τους βοηθήσει να λαμβάνουν κεφάλαια στο τοπικό τους νόμισμα από την Amazon.

Αυτές οι δυνατότητες συναλλάγματος επιτρέπουν επίσης στις επιχειρήσεις να επαναπατρίζουν κεφάλαια με επιτυχία. Ταυτόχρονα, οι δυνατότητες των προθεσμιακών συμβολαίων της Ebury συμβάλλουν στον μετριασμό του συναλλαγματικού κινδύνου τόσο για τους πωλητές, όσο και για τους προμηθευτές τους, επιτυγχάνοντας σταθερότητα τιμών και ασφάλεια.

Ο Fernando Pierri, εμπορικός διευθυντής της Ebury, δήλωσε σχετικά: «Η ένταξη της Ebury στο Πρόγραμμα Παρόχων Υπηρεσιών Πληρωμών αποτελεί εξαιρετικό νέο για την Ebury καθώς και για τους ηλεκτρονικούς πωλητές της Amazon που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της εταιρείας μας. Η Ebury προσφέρει εξαιρετικές επιλογές συναλλάγματος στις υπηρεσίες είσπραξης, με τις  δυνατότητες των προθεσμιακών συμβολαίων να βοηθούν τους πελάτες μας να αντισταθμίσουν την έκθεσή τους σε συναλλαγματικό κίνδυνο. Σε συνδυασμό με την ομάδα ειδικών μας και την καινοτόμο τεχνολογική πλατφόρμα μας, αυτές οι δυνατότητες δίνουν στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου την σιγουριά να επενδύσουν στις διεθνείς δραστηριότητές τους ακόμη και σε περιόδους μακροοικονομικής αστάθειας, και να στεφθούν με επιτυχία».

H Ebury είναι fintech εταιρεία που προσφέρει χρηματοοικονομικές λύσεις, στοχεύοντας κυρίως τις μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εξειδικεύεται στις διεθνείς πληρωμές και τη συλλογή κεφαλαίων, προσφέρει δυνατότητες για συνάλλαγμα σε πάνω από 130 νομίσματα τόσο για τις αναπτυγμένες, όσο και τις αναπτυσσόμενες αγορές, καθώς και στρατηγικές διαχείρισης κεφαλαίων, χρηματοδότησης εισαγωγών και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2009 από τους Ισπανούς επιχειρηματίες Juan Lobato και Salvador Garcia και επέκτεινε την παγκόσμια παρουσία της με ένα δίκτυο 32 γραφείων σε 21 χώρες με πάνω από 1.300 υπαλλήλους. Ο όγκος συναλλαγών που εκτελεί η Ebury φτάνει ετησίως τα $21 δισ.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η εταιρεία έχει λάβει πάνω από 20 διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Financial Times 1000 Europe's fastest-growing companies 2020 και του The Sunday Times Tech Track 100. Όλες αυτές οι επιβραβεύσεις τοποθετούν την Ebury σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές fintech εταιρείες.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα