Kim Kardashian: Πάνω από 1 εκατ. δολάρια θα πληρώσει για το κρυπτονόμισμα EthereumMax

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 15:21
UPD:15:28

Πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια συμφώνησε να πληρώσει η δημοφιλής influencer Kim Kardashian στο πλαίσιο διακανονισμού με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη μη δημοσιοποίηση της πληρωμής που δέχτηκε για την προώθηση του κρυπτονομίσματος EthereumMax.

«Η υπόθεση αυτή είναι μια υπενθύμιση πως, όταν οι σελέμπριτις ή οι influencers αποδέχονται επενδυτικές ευκαιρίες – συμπεριλαμβανομένων και των κρυπτονομισμάτων – δεν σημαίνει ότι αυτά τα επενδυτικά προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους επενδυτές», δήλωσε ο Gary Gensler, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Οι εκπρόσωποι της Kim Kardashian δεν έδωσαν απάντηση άμεσα για το γεγονός.

1,26 εκατομμύρια δολάρια καλείται να πληρώσει η Kim Kardashian

Πιο συγκεκριμένα, η Kardashian, που αποκομίζει σύμφωνα με πληροφορίες 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια, συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμο 1,26 εκατ. δολαρίων για την προώθηση του κρυπτονομίσματος EthereumMax στο Instagram τον Ιούνιο του 2021.

Παράλληλα, θα συνεργαστεί με μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και καλείται να μην προωθήσει κρυπτονομίσματα για τρία χρόνια.

Στην «επίμαχη» ανάρτηση η Kim Kardashian ανέφερε: «Αυτό δεν είναι χρηματοοικονομική συμβουλή, αλλά μοιράζομαι με εσάς τι μου λένε οι φίλοι για το EthereumMax».

Υπενθυμίζεται ότι οι επενδυτές έχουν καταθέσει μήνυση για την Kim Kardashian, τον πρώην αστέρα του ΝBA Πολ Πιρς και τον αστέρα της πυγμαχίας Φλόιντ Μέιγουεδερ, σχετικά με την προώθηση του κρυπτονομίσματος EthereumMax, κατηγορώντας τους για τεχνητή διόγκωση της αξίας του κρυπτονομίσματος.

Με πληροφορίες από CNBC



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα