ΟΜΥΛΕ: Οι εργαζόμενοι ακύρωσαν τη συνεδρίαση του δ.σ. του ΟΛΠ

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008 17:53

Τη σθεναρή αντίθεσή της στην παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ στην Cosco εκφράζει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας, κάνοντας λόγο για συνεδρίαση-παρωδία του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού χθες.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της τονίζει η πως συνεδρίαση αυτή δεν έγινε και προσθέτει πως η δήλωση της Διοίκησης περί του αντιθέτου είναι ψευδής και θλιβερή. Σημειώνει μάλιστα πως «κάθε πράξη που θα επιχειρηθεί να στηριχθεί σε αυτό θα είναι πολιτικά και νομικά άκυρη».

Η ΟΜΥΛΕ δηλώνει πως οι εργαζόμενοι στα λιμάνια θα συνεχίσουν τις κινητοποίησεις τους και τους καλεί «να δώσουν μαζικό και αγωνιστικό παρών» στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ την Τρίτη

Με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ ανέφερε πως συμπαρατάσσεται με τον αγώνα της ΟΜΥΛΕ και υποστηρίζει το αίτημα να παραμείνουν τα λιμάνια (και ιδιαίτερα του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης) στον έλεγχο του δημοσίου και στην ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους.

«Τα χθεσινοβραδινά τραγελαφικά γεγονότα αποκαλύπτουν σ’ όλο τους το μεγαλείο το αδιέξοδο και παράνομο αυτής της επιμονής για την εκποίηση του μεγάλου λιμανιού» συμπληρώνει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα