Πετζετάκις: Επέκταση της συμφωνίας με τον Όμιλο Bauhaus

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008 22:09

Την επέκταση συμφωνίας προμήθειας συστημάτων σωλήνων της θυγατρικής της εταιρείας στη Γερμανία Petzetakis Deutschland GmbH με τον Γερμανικό Όμιλο Bauhaus ανακοίνωσε η Α.Γ. Πετζετάκις Α.Ε., Βιομηχανία Πλαστικών και Ελαστικού.

Η συμφωνία είναι τριετούς διάρκειας και προβλέπει την προμήθεια συστημάτων σωλήνων στο δίκτυο του Ομίλου Bauhaus, πανευρωπαϊκό ηγέτη στην λιανική αγορά ειδών κατοικίας, δόμησης και κήπου, με 195 καταστήματα λιανικής σε όλη την Ευρώπη. Ο Όμιλος Bauhaus διαθέτει εκτενές δίκτυο καταστημάτων σε δέκα χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Αυστρία, η Δανία, η Ισπανία, η Τσεχία, η Σλοβενία, η Κροατία και η Τουρκία.

Οι ανάγκες προμήθειας συστημάτων σωλήνων προς τον Όμιλο Bauhaus θα καλυφθούν τόσο από την μονάδα παραγωγής της Γερμανίας, όσο και από το εργοστάσιο της Α.Γ. Πετζετάκις Α.Ε. στη Θήβα, που αποτελεί τη μεγαλύτερη σε δυναμικότητα μονάδα του Ομίλου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση, ο Όμιλος Bauhaus επέλεξε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Όμιλο Πετζετάκις και ειδικότερα με την Petzetakis Deutschland GmbH αξιολογώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της καθώς και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχεται μέσω της άμεσης και αδιάλειπτης προμήθειας των προϊόντων απευθείας στα καταστήματα του.

Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί για την Α.Γ. Πετζετάκις Α.Ε. την ισχυροποίηση της θέσης της στον τομέα DIY (Do - It - Yourself - καταστήματα λιανικής πώλησης δομικών υλικών) εκτός Ελλάδος, καταλήγει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα