Adobe: Κοντά σε deal 20 δισ. δολ. - Η μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 15:31
UPD:15:37

Κοντά στην εξαγορά της Figma, μίας startup που ειδικεύεται σε εργαλεία συνεργασίας στο online design , βρίσκεται η Adobe, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, η συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί επισήμως ακόμη και εντός της ημέρας και το ύψος της θα κυμαίνεται κοντά στα 20 δισ. δολάρια. 

Ανάλογιες είναι και οι πληροφορίες της Wall Street Journal που επισημαίνει, πως εάν η είδηση επιβεβαιωθεί θα είναι η μεγαλύτερη εξαγορά της Adobe, που θα παρουσιάσει απόψε τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου χρήσης. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαπραγματεύσεις το αντίτιμο θα καταβληθεί κατά το ήμισυ σε μετρητά και κατά το ήμισυ με ανταλλαγή μετοχών. Καθώς το deal δεν έχει οριστικοποιηθεί, οι όροι θα μπορούσαν να αλλάξουν.

H Figma έχει λανσάρει ψηφιακά εργαλεία που επιτρέπουν σε σχεδιαστές software να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο. Η εταιρεία υπό τον ιδρυτή Ντίλαν Φιλντ είδε τη ζήτηση να απογειώνεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, χάρη στην αύξηση της εξ αποστάσεως εργασίας. Οι πελάτες της περιλαμβάνουν τρανταχτά ονόματα, όπως Google, Netflix, Twitter και Airbnb. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα