Ανάκληση τροφοδοτικού για υπολογιστές

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008 14:39

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε ότι οι αρμόδιες Αρχές της Σλοβακίας έκριναν ως μη ασφαλή τροφοδοτικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές της εταιρείας TRUST, με αριθμό μοντέλου PSU 370W κωδικό είδους 14885.

Το προϊόν αυτό είναι κατασκευής Κίνας και σύμφωνα με τη έκθεση εξέτασης, υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για το χρήστη λόγω κατασκευαστικών ατελειών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Το προϊόν έχει εισαχθεί στην Ελλάδα από την εταιρεία ΙΑΣΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, σε ποσότητα 160 τεμαχίων και έχει διατεθεί στην αγορά από διάφορα καταστήματα και μεταπωλητές.

Η εισαγωγική εταιρεία, συνεργαζόμενη άμεσα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, έχει ενημερώσει τα καταστήματα πώλησης ώστε να αποσύρουν τα εναπομείναντα τεμάχια, ενώ στους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, συστήνεται να πάψουν άμεσα να το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν στα σημεία πώλησης, όπου και θα τους δοθεί αντίστοιχο πιστωτικό υπόλοιπο για την αγορά άλλου προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία ΙΑΣΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 3484900.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα