Βουλγαρία: Στο «σφυρί» η NITI EAD

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008 09:41

Η Υπηρεσία Ιδιωτικοποιήσεων (ΥΙ) της Βουλγαρίας ανακοίνωσε χθες την προκήρυξη δημόσιου πλειστηριασμού με ανοιχτές προσφορές για την πώληση 690.392 ονομαστικών μετοχών ονομαστικών ή του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας NITI EAD Kazanlyk.

Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού είναι 4,5 εκατ. λεβ, το «βήμα» πλειοδότησης 100 χιλ. λεβ και η εγγύση συμμετοχής στον πλειστηριασμό ανέρχεται σε 1 εκατ. λεβ.

Ο πλειστηριασμός θα διεξαχθεί την 120η ημέρα (11 π.μ.) από την ημερομηνία δημοσίευσης της σχετικής απόφασης της ΥΙ στην κρατική εφημερίδα της Βουλγαρίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα αναλυτικά τεύχη του πλειστηριασμού, έναντι καταβολής αντιτίμου ύψους 1.500 λεβ, έως την 30η ημέρα από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης. Στον πλειστηριασμό δεν επιτρέπεται η συμμετοχή υπεράκτιων εταιρειών και κοινοπραξιών που έχουν συσταθεί ως άτυπες εταιρείες. Στον πλειστηριασμό επιτρέπεται μόνο η συμμετοχή αυτών που διαθέτουν άδεια πρόσβασης σε διαβαθμισμένη πληροφόρηση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Νόμο περί Διαβαθμισμένης Πληροφόρησης.

Η εταιρεία NITI EAD δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης διαδικασιών και τεχνολογιών πολιτικού και ειδικού χαρακτήρα.

Βalkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα