Η κόρη του Στιβ Τζομπς τρολάρει το νέο iPhone

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 10:56
UPD:11:02

Η νεότερη κόρη του ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από την τελευταία έκδοση του iPhone.

Σε story της στο Instagram λίγο μετά την παρουσίαση του νέου smartphone, η Ιβ Τζομπς ανέβασε μία φωτογραφία ενός άνδρα που ανοίγει το δώρο του: ένα πουκάμισο, ακριβώς ίδιο με αυτό που φοράει. Η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα:  «Eγώ κάνοντας αναβάθμιση από το iPhone 13 στο iPhone14» . 

Τα iPhone 14 περιλαμβάνουν νέα κάμερα, μπατάρια με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δυνατότητα για επείγουσες κλήσεις. Το ετήσιο event της Apple παρακολουθείται στενά από τους λάτρεις των γκάτζετ, αλλά και από τους επενδυτές που προσπαθούν να προβλέψουν εάν τα νέα προϊόντα είναι αρκετά εντυπωσιακά για να δώσουν ώθηση στις πωλήσεις και τη μετοχή της εταιρείας. 

THE VERGE

Το meme που μοιράστηκε η Ιβ Τζομπς μέσω των Instagram stories (που δεν είναι μόνιμα) κυκλοφόρησε αρχικά στα social media από τον λογαριασμό Wall Street Memes, που εστιάζει σε επενδυτικά θέματα. 

H Τζομπς, που εργάζεται ως μοντέλο, συνήθως χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram για να ενημερώνει για την εξέλιξη της καριέρας της, όπως πχ ένα preview από την εφάνισή της στο Vogue Ιαπωνίας.   

Ο Στιβ Τζομπς, εμβληματική μορφή στον χώρο της τεχνολογίας και του επιχειρείν,ήταν πίσω από τα πιο επαναστικά προϊόντα της Apple. Πέθανε το 2011 από καρκίνο, σε ηλικία 56 ετών. 

naftemporiki,gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα