MIG: Σε εξέλιξη η ΑΜΚ ύψους πέντε δισ. €

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2008 10:26
UPD:10:44

Την ανάθεση των ρόλων των Κοινών Συντονιστών (Joint Global Coordinators) και Κοινών Συνδιοργανωτών του "Βιβλίου Ζήτησης" (Joint Bookrunners) της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους πέντε δισ. ευρώ, στις Deutsche Bank AG, Υποκατάστημα Λονδίνου, και Morgan Stanley, ανακοίνωσε το δ.σ. της Marfin Investment Group.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω ΑΜΚ έχει ανακοινωθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου 2008. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Βγενόπουλος έχει επισημαίνει ότι «με την ήδη υπάρχουσα μεγάλη ρευστότητα μας αλλά και με την επιπλέον ρευστότητα από τη δρομολογηθείσα αύξηση κεφαλαίου σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως αυτές τις επενδυτικές ευκαιρίες με στόχο να μεγιστοποιήσουμε το όφελος των μετόχων μας».

Επίσης, η MIG ανακοίνωσε την ανάθεση του ρόλου του Κοινού Συνδιοργανωτή του "Βιβλίου Ζήτησης" (Joint Bookunner) στην UBS Limited και την ανάθεση του ρόλου των Κοινών Συνδιαχειριστών (Co-lead Managers) στις Credit Agricole Cheuvreux, Keefe, Bruyette & Woods Ltd και Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα