DHL: Αεροπορική σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2008 11:08

Τη νέα αεροπορική σύνδεση από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιo «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης μέσω της οποίας θα εξυπηρετούνται οι εισερχόμενες και εξερχόμενες αποστολές της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Β. Ελλάδας εγκαινιάζει η εταιρεία ταχυμεταφορών DHL Express Ελλάς.

Με τη νέα αυτή πτήση η Θεσσαλονίκη συνδέεται πλέον απευθείας με το Υπέρ-Διαμετακομιστικό Κέντρο της Ευρώπης στη Λειψία μέσω της Σόφιας, ενώ στο παρελθόν, οι αποστολές από και προς Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να περάσουν πρώτα από την Αθήνα μέσω μίας δεύτερης - εγχώριας - πτήσης. Η νέα σύνδεση βελτιώνει τους χρόνους παράδοσης για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για όλες τις πόλεις της Β. Ελλάδας.

Με τη νέα αυτή πτήση, η DHL Express Ελλάδος επεκτείνει την προθεσμία συλλογής των αποστολών κατά 30 με 45 λεπτά όχι μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και για 11 ακόμη περιοχές της Β. Ελλάδας. Το τελευταίο χρονικό όριο παραλαβής αποστολών διαμορφώνεται τώρα στις 17:45, έναντι των 17:15.

Επιπλέον, η παράδοση αποστολών από το εξωτερικό ξεκινά πλέον καθημερινά 90-120 λεπτά νωρίτερα (11:30-12:00 π.μ.) και οι διανομείς με το σύνολο του προς παράδοση υλικού εκκινούν απ' ευθείας από το αεροδρόμιο. Η αυθημερόν παράδοση είναι πλέον εφικτή για τις πόλεις της Βέροιας, της Κατερίνης και της Καβάλας, ενώ η επίδοση διανομής έχει βελτιωθεί σημαντικά για τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Επίσης, η υπηρεσία DHL EXPRESS 12:00 θα αρχίσει να προσφέρεται στη βιομηχανική περιοχή της Θέρμης από το πρώτο τρίμηνο του 2009.

Τέλος, με τη νέα αυτή πτήση δεν υπάρχει πια όριο βάρους στις αποστολές, αφού η DHL έχει τη δυνατότητα διαχείρισης και μεταφοράς υπέρβαρων ή μεγάλου όγκου αποστολών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα