EΛΒΑΛ: Μνημόνιο συνεργασίας με Furukawa-Sky Aluminum

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2008 09:59

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η ΕΛΒΑΛ ΑΕ, η Furukawa-Sky Aluminum Corp. και η κατά 100% θυγατρική της ΕΛΒΑΛ στην Αγγλία Bridgnorth Aluminium Ltd.

Βάσει του μνημονίου, η Furukawa-Sky Aluminum Corp. θα αποκτήσει το 25% του μετοχικού κεφαλαίου της Bridgnorth Aluminium Ltd μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας. Η αύξηση του κεφαλαίου θα χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας της εταιρίας.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας προβλέπει και την υπογραφή συμφωνίας μεταφοράς τεχνολογίας από την Furukawa-Sky Aluminum Corp. για την συνεχή εξέλιξη και εξασφάλιση ποιοτικής υπεροχής των προϊόντων όπως και την αποδοτικότητα της παραγωγικής διαδικασίας της Bridgnorth Aluminium Ltd.

Η Bridgnorth Aluminium Ltd εστιάζεται στην παραγωγή λιθογραφικών φύλλων και κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως όσον αφορά μερίδιο αγοράς σε όγκο.

Η Furukawa-Sky Aluminum Corp. είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία έλασης αλουμινίου στην Ιαπωνία με την οποία η ΕΛΒΑΛ έχει ήδη μακροχρόνια συμφωνία τεχνικής υποστήριξης και έχει ιδρύσει μαζί της στην Ελλάδα την AFSEL, εταιρία προώθησης προϊόντων αλουμινίου για την κατασκευή εναλλακτών θερμότητας αυτοκινητoβιομηχανίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα