Εδραση: Νέες συμβάσεις άνω των 5,766 εκατ. ευρώ

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2008 12:07
UPD:12:21

Πέντε νέες συμβάσεις για ισάριθμα έργα, το συνολικό ύψος των οποίων υπερβαίνει τα 5.766.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., υπέγραψε εντός του Οκτωβρίου η Έδραση – Χ. Ψαλλίδας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέλαβε, για την ΑΤΗΝΗ ΑΕΕ, την κατασκευή σκυροδεμάτων και λοιπών εργασιών σε νέο τριώροφο κτίριο καταστημάτων με πέντε υπόγεια στην Γλυφάδα και, για την Ξενοδοχειακές & Τουριστικές Επιχειρήσεις Βραχατίου ΑΕ, την ενίσχυση εδάφους, αντιστηρίξεις και λοιπές εργασίες στο ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ στο Βραχάτι Κορινθίας.

Επίσης, ανέλαβε για την Κ&Ι Θεραπιώτης, αρχιτεκτονικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στο νέο κτίριο γραφείων τεσσάρων ορόφων με τρία υπόγεια στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά και, για την Hondos Center, τη γενική εκσκαφή, αντιστηρίξεις κατασκευής υπογείων χώρων στάθμευσης και λοιπές εργασίες σε κτίριο της εταιρείας στην Β. Σοφίας στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Ανέλαβε, τέλος, ως υπεργολάβος, για την ΤΕΜΕΣ Α.Ε., με ανάδοχο την ¶κτωρ ΑΕ, αντιστηρίξεις πρανούς και λοιπές εργασίες στο NAVARINO RESORTS, στην περιοχή Ρωμανού Πύλου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα