Επίσκεψη στρατιωτικών ακολούθων στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense Electronics

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2008 15:29

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense Electronics στο Κορωπί πραγματοποίησαν οι ακόλουθοι ¶μυνας, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας 17 χωρών που είναι διαπιστευμένες στην Ελλάδα, συνοδευόμενοι από επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ¶μυνας και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Defense Electronics, και ανώτερα στελέχη της ενημέρωσαν τους στρατιωτικούς εκπροσώπους των ξένων χωρών για τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας, όπως τη συμμετοχή της σε πολυεθνικά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης επικοινωνιών και ηλεκτρονικών συστημάτων, τις τρέχουσες συνεργασίες της με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του αμυντικού χώρου σε προγράμματα συμπαραγωγής, καθώς και για τις προοπτικές της τα επόμενα χρόνια.

«Η επίσκεψη των στρατιωτικών ακολούθων ολοκλήρωσε τη θετική εικόνα που είχαν αποκομίσει από την παρουσία της Intracom Defense Electronics στη διεθνή έκθεση αμυντικών συστημάτων Defendory 2008, όπου η εταιρεία παρουσίασε το σύνολο των προϊόντων της, προκαλώντας το ενδιαφέρον σημαντικών παραγόντων του αμυντικού τομέα», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα