ΑΕΓΕΚ: Κανένας κίνδυνος για τα εκτελούμενα έργα

Εξυπηρετούνται κανονικά οι υποχρεώσεις
Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2008 09:38

Όλες οι υποχρεώσεις της ΑΕΓΕΚ προς το Δημόσιο και τρίτους εξυπηρετούνται κανονικά και εμπρόθεσμα, επισημαίνει η εταιρεία, σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα του Τύπου, ενώ διευκρινίζει πως δεν υφίστανται ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις.

Επιπλέον, ουδείς πιστωτής απαιτεί την είσπραξη χρημάτων, πέραν των τακτικών πληρωμών της εταιρείας, οι οποίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την ΑΕΓΕΚ, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, ύψους 75.268.962,00 ευρώ, με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των λοιπών παλαιών μετόχων υπέρ πιστωτριών τραπεζών, εξελίσσεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, μέχρι την 07.11.2008.

«Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη εκπληρώνουν στο ακέραιο τις αναληφθείσες υποχρεώσεις , και ειδικότερα ούτε οι πιστώτριες τράπεζες ούτε ο νέος επενδυτής έχουν εκφράσει "σκεπτικισμό για το εάν θα εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα" ούτε έχει γίνει από κανέναν "επίκληση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης" προς αυτό το σκοπό», επισημαίνει η εταιρεία.

Υπογραμμίζει, τέλος, πως όλα τα έργα τα οποία έχει αναλάβει ο Όμιλος, είτε αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξίας , εκτελούνται ομαλά, «σύμφωνα με τους συμβατικούς όρους και στους συμβατικούς χρόνους , και δεν υφίσταται κατά συνέπεια κανένας απολύτως "κίνδυνος" για οποιοδήποτε από τα εκτελούμενα έργα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ



Σχολιασμένα