ΧΑΑ: Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2001 15:09

PAPERPACK – ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14/2/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας στην Μεταμόρφωση Αττικής επί της οδού Ναυπλίου 10-14, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη αποφάσεως για την απόκτηση ιδίων μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 2190/1920. 2. Λήψη αποφάσεως για την έκδοση Ομολογιακού Δανείου. 3. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 4. Κάθε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει μέχρι της συγκλήσεως της Γενικής Συνέλευσης ή κατά την διεξαγωγή αυτής.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14/2/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, για τους κατόχους κοινών μετοχών, και ώρα 14:30 για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στο δήμο Αμαρουσίου Αττικής (οδός Μ. Αλεξάνδρου 91 και 25ης Μαρτίου, ισόγειος όροφος, Αίθουσα Συνελεύσεων), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη αποφάσεως για την αγορά μέσω του Χρηματιστηρίου, ιδίων μετοχών της εταιρίας, μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, κοινών και προνομιούχων, όταν αυτό απαιτείται για τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής των, καθορισμός της ανώτατης τιμής, στην οποία θα διενεργηθούν οι αγορές, του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 18 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας, κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας να προσδιορίζει, κατά την απόλυτη κρίση του, μέσα στο πλαίσιο της αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου, το χρόνο και τον ακριβή αριθμό των μετοχών που θα αγοράζονται εκάστοτε.

ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15/2/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στο Λατζιμά της πρώην Κοινότητας Πρίνου του Δήμου Αρκαδίου του νομού Ρεθύμνης Κρήτης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Απόκτηση μετοχών της εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 16 παραγρ. 5 του ΚΝ 2190/1920.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13/2/2001, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στα επί της οδού Ηλιουπόλεως 2-4, Υμηττός Αθήνα, γραφεία της έδρας της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά δρχ. 811.250.000 με την έκδοση 3.245.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας δρχ. 250 εκάστης, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού υπέρ το άρτιο και διάθεση αυτών δωρεάν στους μετόχους σε αναλογία 1 νέας για κάθε υφιστάμενη μετοχή. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού που αφορά στο μετοχικό κεφάλαιο. 2. Τροποποίηση του τρόπου διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την δημόσια εγγραφή εισαγωγής των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α.Α. 3. Παροχή εγγύησης υπέρ της συνδεδεμένης εταιρίας «Αλφα Πρες ΑΕ» και καθορισμός του ύψους και των ειδικότερων όρων αυτής. 4. Συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της συνδεδεμένης εταιρίας «Αλφα Πρες ΑΕ» και καθορισμός των βασικών όρων αυτής. 5. Αγορά μετοχών της εταιρίας, καθορισμός των βασικών όρων και σχετική εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 16, ΚΝ 2190/1920, όπως ισχύει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα