Συνεδρίαση ΔΕΑ για Ολυμπιακή

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2008 17:22

Συνεδρίασε σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, με τη συμμετοχή των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη ως Προέδρου, Ανάπτυξης κ. Χρήστου Φώλια, Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνης Πάλλη - Πετραλιά και Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Η Διυπουργική Επιτροπή ενημερώθηκε από τους χρηματοοικονομικούς και νομικούς συμβούλους της κυβέρνησης για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, μετά την ολοκλήρωση της φάσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους τρεις διαγωνισμούς που αφορούν στους τομείς του πτητικού έργου, της επίγειας εξυπηρέτησης και της συντήρησης και επισκευής αεροσκαφών.

Παρουσιάσθηκαν 13 ενδιαφερόμενοι για τον διαγωνισμό που αφορά το πτητικό έργο, 15 ενδιαφερόμενοι για τον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης και 10 ενδιαφερόμενοι για τον τομέα της συντήρησης και επισκευής αεροσκαφών, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης του διαγωνισμού.

Επιπλέον, μετά τη σχετική έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ορίσθηκε Επίτροπος Παρακολούθησης της Διαδικασίας (Monitoring Trustee), ο οποίος είναι κοινής αποδοχής της ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα