Εισαγγελική παρέμβαση για Altec Telecoms ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2008 13:09
UPD:13:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διερεύνηση πιθανών ποινικών ευθυνών για την Altec Telecoms και το ενδεχόμενο «δόλιας πτώχευσης από την πλευρά της μητρικής εταιρείας», ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία του προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων της Altec Telecoms.

Σημειώνεται ότι για την Altec Telecoms εκκρεμεί από το αρμόδιο δικαστήριο η εξέταση της αίτησης για πτώχευση που έχει καταθέσει.

Αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους 150 εργαζόμενους που βρίσκονται στο φάσμα της απόλυσης, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε «τους χθεσινούς τραμπουκισμούς της εργοδοσίας και των golden boys της Altec σε βάρος των εργαζόμενων που διαδήλωναν», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Παράλληλα, κάλεσε και την κυβέρνηση «να σταματήσει να κάνει τον τροχονόμο» και να ρίχνει τις ευθύνες στη διεθνή οικονομική κρίση. «Οι ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένες και ανήκουν στα καλοθρεμμένα παιδιά και της σημερινής κυβέρνησης και της προηγούμενης, που είχαν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε κρατικές προμήθειες, να συνεννοούνται με τον ΟΤΕ -όταν ο ΟΤΕ έδινε συμβάσεις και παροχές- και σήμερα αυτά τα καλοθρεμμένα παιδιά, που συνεχίζουν να κερδίζουν στο χρηματιστήριο, λειτουργούν ανεξέλεγκτα και έχουν τη δυνατότητα να πετάνε στο δρόμο 150 ανθρώπους χωρίς να δίνουν κανένα λογαριασμό», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα