Νέα δρομολόγια για νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα - Αντικύθηρα

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008 15:12

Νέα δρομολόγια για τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών Αργοσαρωνικού, των Κυθήρων και Αντικυθήρων, ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Διασφαλίστηκε και εγκρίνεται νέο πρόσθετο βραδινό δρομολόγιο από Πειραιά προς την Αίγινα, με επιβατηγό οχηματαγωγό κάθε Τρίτη στις 18.30 και με επιβατηγό ταχύπλοο πλοίο καθημερινά στις 18.45.

2. Διασφαλίστηκε και εγκρίνεται δρομολόγιο ταχύπλοου κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στο δρομολόγιο των 07.05 από Ύδρα προς Πειραιά και 17.00 από Πειραιά προς Ύδρα, στο οποίο οι κάτοικοι του νησιού θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες με έκπτωση 50%.

3. Διασφαλίστηκαν δρομολόγια ανοικτού τύπου επιβατηγού- οχηματαγωγού το οποίο, εκτός από τα δρομολογημένα ταχύπλοα, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων του Αγκιστριού κατά το διάστημα της ακινησίας του επιβατηγού - οχηματαγωγού «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ».

4. Διασφαλίστηκε και εγκρίνεται καθημερινό δρομολόγιο επιβατηγού οχηματαγωγού από Νεάπολη Βοιών προς Κύθηρα, μέχρις εκδόσεως της αποφάσεως του Συμβουλίου Επικρατείας επί ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν από ναυτιλιακή εταιρεία, λόγω απόρριψής της από την Επιτροπή διενέργειας διαγωνισμού. Όπως διευκρινίζεται, τα Αντικύθηρα θα εξυπηρετούνται μία φορά την εβδομάδα με το ίδιο πλοίο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα