Leasing Aυτοκινήτου: Η εύκολη λύση για κάθε επαγγελματία και ο πιο έξυπνος τρόπος να το αποκτήσει

Sponsored Content
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 11:47
UPD:11:48

Τι ζητάει ένας επαγγελματίας από το όχημά του; Να είναι πρακτικό, αλλά και «έξυπνο». Να έχει επαρκή χωρητικότητα, αλλά και σύγχρονο design. Να προσφέρει άνετες διαδρομές, αλλά και ασφάλεια. Να μην «καίει» την τσέπη του με την κατανάλωση καυσίμων και την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Γι’ αυτό και η επιλογή του κατάλληλου οχήματος μπορεί να αποδειχθεί περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, ειδικά εάν δεν γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει στην αγορά. Και μετά έρχονται οι άλλες έγνοιες: η ασφάλιση, το τακτικό service, οι έκτακτες επισκευές, η αλλαγή ελαστικών.

Πλέον όμως, μπορείτε να αποκτήσετε το ιδανικό επαγγελματικό αυτοκίνητο, χωρίς όλες τις παραπάνω έγνοιες. Γιατί υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει την επιλογή σας γρήγορη και εύκολη, αλλά και να αναλάβει στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα.

Η «μαγική» λέξη είναι…Avis Easy Leasing.  Η νέα 100% online υπηρεσία της Avis που σας προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας. Mέσα από το myavis.gr, επιλέγετε το όχημα που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες επαγγελματικές σας ανάγκες, εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και χρήμα.

Αποκτήστε αυτοκίνητο online σε λίγα μόνο click

Όλες οι διαδικασίες για την απόκτηση αυτοκινήτου γίνονται Online.  Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από προσφορές για leasing αυτοκινήτου στο ανανεωμένο myavis.gr και να επιλέξετε οnline τα χαρακτηριστικά του συμβολαίου σας. Ξεκινώντας από τα Avis Easy Leasing Top Deals και ορίζοντας: 

  • Τη διάρκεια Συμβολαίου
  • Την καταβολή προκαταβολής ή μη
  • Το χρώμα του αυτοκινήτου από τις διαθέσιμες επιλογές
  • Τα Ετήσια Χιλιόμετρα χρήσης αυτοκινήτου

Με την υπηρεσία Avis Easy Leasing μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου με τα χαρακτηριστικά που επιλέξατε. Ενώ, μπορείτε να σχεδιάσετε το συμβόλαιο της επιλογής σας και να υπογράψετε την προσφορά ηλεκτρονικά.

Όλη η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς όλα τα στάδια ολοκληρώνονται online, χωρίς να απαιτείται αποστολή εγγραφών ή επίσκεψη στην εταιρεία. Απλά από την άνεση του σπιτιού ή της δουλειάς σας, από το laptop ή ακόμα και το smartphone σας.

Πώς; Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Φυσικά το πρώτο βήμα είναι η επιλογή αυτοκινήτου. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στο site της Avis, μπορείτε να επιλέξετε το επαγγελματικό αυτοκίνητο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και να το διαμορφώσετε, επιλέγοντας τη διάρκεια του συμβολαίου, τα ετήσια χιλιόμετρα που θέλετε να διανύσετε και να επιλέξετε αν θα καταβάλετε ή όχι προκαταβολή.
  • Online υποβολή δικαιολογητικών. Εύκολα και απλά, μπορείτε να ανεβάσετε στο ειδικά σχεδιασμένο portal όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τo συμβόλαιο.
  • Έλεγχος εγκυρότητας και οικονομικής κατάστασης: Για κάθε συμβόλαιο Leasing απαιτείται οικονομικός έλεγχος, ο οποίος γίνεται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο.
  • eSignature: Και τα έγγραφα υπογράφονται επίσης ηλεκτρονικά, με ταυτοποίηση του χρήστη. Η ηλεκτρονική υπογραφή και η επεξεργασία της ταυτότητας πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς.
  • Online Payment: Η υπηρεσία υποστηρίζει και όλους τους τρόπους πληρωμής ηλεκτρονικά.
  • Track Your Car: Με την υπηρεσία Track your car, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αιτήματος και της προσφοράς σας και να γνωρίζετε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο το status της διαδικασίας, καθώς και σε ποιο στάδιο βρίσκεται το όχημα σας.

Χωρίς να ανησυχείτε για service και ασφάλιση

GETTY IMAGES/HALFPOINT IMAGES

Και τα προνόμια που προσφέρει το Avis Easy Leasing δεν σταματούν εδώ. Το πακέτο μακροχρόνιας μίσθωσης περιλαμβάνει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και 24ωρη οδική βοήθεια, μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας, την αλλαγή ελαστικών, τη συντήρηση (service) και τις έκτακτες επισκευές. Και το σημαντικότερο δε, είναι πως δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς όχημα, αφού υπάρχει η δυνατότητα παροχής προσωρινού οχήματος αντικατάστασης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα