Αγωγή Χρ. Χατζηεμμανουήλ κατά Μιχ. Καρχιμάκη

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008 22:21

«Επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις» εναντίον του καταλογίζει στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Χρήστος Χατζηεμμανουήλ και γνωστοποιεί πως έχει καταθέσει αγωγή εις βάρος του.

Διαψεύδοντας τα όσα έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο κ. Καρχιμάκης, σημειώνει τα όσα αναφέρει για παράλληλη διατήρηση της δικηγορικής του ιδιότητας δεν ισχύουν, επισημαίνοντας πως ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει θέσει με απόφασή του τη δικηγορική μου ιδιότητα σε αναστολή από τις 23 Οκτωβρίου 2004, κατόπιν επιστολής που ο ίδιος απέστειλε ενημερώνοντας για το ασυμβίβαστο.

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ προσθέτει πως ενώ «σε όλες τις προηγούμενες ερωτήσεις του κ. Καρχιμάκη έχουν δοθεί αναλυτικές και πλήρεις απαντήσεις (...) η κατασυκοφάντηση εμού, των συνεργατών μου και, εμμέσως και αμέσως, της ΟΠΑΠ Α.Ε. εξακολουθεί δια της επαναλήψεως και διασποράς δήθεν πληροφοριών που έχουν κατηγορηματικά διαψευστεί».

«Για παράδειγμα, στην 17η ερώτηση Καρχιμάκη επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά η κατηγορία ότι ο γενικός επιχειρησιακός υπεύθυνος της ΟΠΑΠ κ. Σοφοκλής Αλιφιεράκης, ο οποίος προηγουμένως και επί σειράν ετών διατηρούσε ανάλογη διευθυντική θέση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προσελήφθη στην ΟΠΑΠ Α.Ε., επειδή τάχα είναι "κουμπάρος" μου. Όμως, το ότι ο κ. Αλιφιεράκης δεν είναι κουμπάρος μου έχει ήδη επισημανθεί δύο φορές σε σχετικές απαντήσεις μου προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Και όμως, ο κ. Καρχιμάκης εξακολουθεί να επαναλαμβάνει το ψεύδος, έτσι ώστε αυτό να αναπαράγεται και να δημιουργεί το επιθυμητό συκοφαντικό αποτέλεσμα» σημειώνει.

«Επειδή ο κ. Καρχιμάκης καλύπτεται από την κοινοβουλευτική ασυλία, η υποβολή μηνύσεως εναντίον του θα ήταν ατελέσφορη. Για τον λόγο αυτό, προ ημερών κατέθεσα εναντίον του αστική αγωγή σε σχέση με συκοφαντικούς ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται σε προηγούμενες "ερωτήσεις" του» καταλήγει.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα