Ουγγαρία: Η Ελλάδα πρώτη σε ζήτηση αεροπορικών πακέτων ταξιδίων

Έκθεση φωτογραφίας ελληνικών προορισμών σε μεγάλο πάρκο της Βουδαπέστης
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 10:42
UPD:10:43
ΕΟΤ

Εικόνες Ελλάδας στολίζουν μέχρι την 1η Ιουλίου το μεγάλο πάρκο της Βουδαπέστης Hunyádi, προτρέποντας τους επισκέπτες του να «γευτούν» τις ελληνικές διακοπές, προοπτική που φαίνεται να δελεάζει πολλούς Ούγγρους, καθώς ήδη η χώρα μας αποτελεί στην Ουγγαρία τον δημοφιλέστερο προορισμό στα αεροπορικά καλοκαιρινά πακέτα ταξιδίων.

Η Ελλάδα είναι φέτος η τιμώμενη χώρα στο Φεστιβάλ των Εθνών (Festival of Nations ) της Βουδαπέστης. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε εκδήλωση με έκθεση φωτογραφίας ελληνικών προορισμών, στο μεγάλο πάρκο της Βουδαπέστης τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το Σάββατο 18 Ιουνίου. Η εκδήλωση και η έκθεση φωτογραφίας, συνδιοργανώθηκαν από το Γραφείο Εμπορικών & Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βουδαπέστη και την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας (στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει και η Ουγγαρία) σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο του 6ουΔιαμερίσματος της ουγγρικής πρωτεύουσας.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους ελληνικούς προορισμούς από το infostand του ΕΟΤ και από τα stands διοργανωτών ταξιδίων, οι οποίοι τόνισαν την ιδιαίτερα ανοδική πορεία των φετινών κρατήσεων προς τη χώρα μας.

Ο πρέσβης της Ελλάδος κ. Παντζόπουλος, εγκαινιάζοντας την εκδήλωση, τόνισε τους στενούς θερμούς δεσμούς φιλίας των δύο λαών, απευθύνοντας πρόσκληση στους επίσημους προσκεκλημένους και στο κοινό να επισκεφθούν τη χώρα μας, να γίνουν κοινωνοί της πασίγνωστης ελληνικής φιλοξενίας και να απολαύσουν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες.

Η υπαίθρια φωτογραφική έκθεση, παρουσιάζει γνωστές και άγνωστες στο ευρύ κοινό γωνιές της Ελλάδας και αποτελεί για ένα δεκαήμερο πόλο έλξης για διακοπές στη χώρα μας.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα