Πετραλιά: Η κυβέρνηση εγγυάται συντάξεις και παροχές

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008 15:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση εγγυάται απολύτως τις συντάξεις και όλες τις παροχές έδωσε σήμερα στους εκπροσώπους των συνταξιούχων η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη- Πετραλιά.

Όπως διευκρίνισε κατά τη συνάντησή που είχε σήμερα με εκπροσώπους της Ένωσης Συνεργασίας Συνταξιούχων, μέσα από τις ενοποιήσεις είναι γνωστό ότι ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις και ισχύουν και οι ίδιες παροχές που είχαν όλοι και πριν τις ενοποιήσεις.

Φ. Πάλλη-Πετραλιά: Η κυβέρνηση δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

Φ. Πάλλη-Πετραλιά: Η κυβέρνηση δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

«Είναι μια δύσκολη συγκυρία την οποία βιώνει η χώρα μας με τη διεθνή κρίση. Η κυβέρνηση είναι δίπλα στον κάθε Έλληνα πολίτη ιδιαίτερα στις πιο ευπαθείς ομάδες. Ως υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας είμαστε έτοιμοι έμπρακτα και αποτελεσματικά να εξαγγείλουμε τη δέσμη εκείνων των μέτρων που θα δώσουν τη δυνατότητα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να ανταπεξέλθουν οι πιο ευάλωτες ομάδες», ανέφερε η κ. Πετραλιά.

Όπως είπε, κατά τη συνάντηση ετέθησαν όλα τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι συνταξιούχοι, όχι μόνο εκείνοι οι οποίοι υπάγονται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Απασχόλησης, αλλά και του δημόσιου και ευρύτερου τομέα, όπως σημείωσε.

Η υπουργός Απασχόλησης εμφανίστηκε αισιόδοξη για την επίλυση των προβλημάτων τους, τονίζοντας ότι από την ώρα που υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας, θα βρεθεί μία γρήγορη λύση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα