Ποσειδώνια 2022: Ξεπέρασαν τους 40.000 οι επισκέπτες

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 13:51
UPD:13:51
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ρεκόρ επισκεψιμότητας σημείωσε η φετινή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Athens Metropolitan Expo.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης, ο αριθμός των συνολικών συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένων εκθετών, επισκεπτών και εκπροσώπων του Τύπου, ξεπέρασε τα 40.000 άτομα, έναντι 36.000 το 2018.

Σημειώνεται ότι στη φετινή έκθεση συμμετείχαν 1.964 εκθέτες από 88 χώρες, ενώ απουσίαζαν πολλοί συμμετέχοντες από την Κίνα, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Όπως τόνισαν οι διοργανωτές των Ποσειδωνίων, η έκθεση ανέβασε σε άλλα επίπεδα τον πήχη σε ό,τι αφορά το διεθνές κύρος, το μέγεθος και την ποιότητα, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και την προοπτική μιας ακόμη μεγαλύτερης διοργάνωσης το 2024.

«Οι προκλήσεις για εμάς φέτος ήταν η επανεκκίνηση της διοργάνωσης και η επανάκτηση της δυναμικής που χάθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Νομίζω ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά, όχι μόνο στο να πετύχουμε και τους δύο βασικούς μας στόχους, αλλά και να θέσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για το μέλλον», δήλωσε ο Θεόδωρος Βώκος, διευθύνων σύμβουλος των Εκθέσεων Ποσειδώνια Α.Ε.

Η διευθύντρια Μάρκετινγκ της Varuna Marine Services, Richa Dutt Nandan, τόνισε ότι τα Ποσειδώνια 2022 αποτέλεσαν «κύκλο επαφών και συνομιλιών μεταξύ πλοιοκτητών και παρόχων υπηρεσιών, νηογνωμόνων και κρατών σημαίας, ενώσεων και οργανισμών. Ένα χωνευτήρι για παραδόσεις, ιδέες και καινοτομίες που μοιράζονται χιλιάδες εταιρείες και επαγγελματίες παγκοσμίως».

«Ήταν υπέροχο που είδα τα Ποσειδώνια να επιστρέφουν, μεγαλύτερα και καλύτερα από ποτέ. Με ρεκόρ επισκεπτών και εκθετών. Η διοργάνωση μας έδωσε μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε τους πελάτες μας πρόσωπο με πρόσωπο μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα», τόνισε ο David Price, διευθύνων σύμβουλος της Gulf Oil Marine.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα