Προσιτές πτήσεις με ιδιωτικά τζετ στην Ελλάδα από τη Zela Jet

Sponsored Content
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 10:42
UPD:10:46
Mark Weaver

Με επίκεντρο την Ελλάδα και την Κύπρο η Zela Jet είναι μια νεοσύστατη εταιρεία, η οποία εστιάζει στη διαχείριση ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Με έδρα τη Λεμεσό και περιφερειακά γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, η εταιρεία αντιπροσωπεύει ένα ελκυστικό concept που δημιουργήθηκε προκειμένου να δώσει μια νέα διάσταση στη ζήτηση για ιδιωτικά ταξίδια, σε προσιτές τιμές εστιάζοντας κυρίως στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών Zela Aviation, που μετρά δεκαέξι χρόνια στο χώρο της ναύλωσης και πώλησης αεροσκαφών καθώς και των αερομεταφορών. Σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων, η εταιρεία παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια.

Νέα συνεργασία και στόχοι

Όπως τονίζει ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Zela Jet, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των αερομεταφορών, η μεταβλητότητα στον κλάδο αποτελεί μια δημιουργική πρόκληση που ωθεί τη Zela Jet να αναπτυχθεί σταδιακά, πάντα με γνώμονα την ευελιξία και την καινοτομία. Και συμπληρώνει λέγοντας πως «ερχόμαστε να στηρίξουμε την ανάγκη για τις ιδιωτικές πτήσεις προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους μεμονωμένους ταξιδιώτες, οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα για τουρισμό, στους επιχειρηματίες, οι οποίοι χρειάζονται ευελιξία στον προγραμματισμό των επαγγελματικών τους ταξιδιών καθώς και στα μεγαλύτερα group που επισκέπτονται την Ελλάδα και την Κύπρο είτε για incentive είτε για corporate travel.
Φιλοδοξούμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και σε περισσότερες περιοχές, εφόσον μας το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόσφατη συνεργασία της Zela Jet με την OysterJets που ανακοινώθηκε λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. Αυτή η στρατηγική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη βαθιά πίστη στην άνοδο της ελληνικής αγοράς, στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού αλλά και της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Οι τακτικές πτήσεις με ένα σύγχρονο και προσιτό τζετ αυτής της κατηγορίας στην περιοχή της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι ο πρώτος φιλόδοξος στόχος αυτής της συνεργασίας. Να σημειωθεί ότι η OysterJets ιδρύθηκε το 2020, από τον Manuel Gusterer, CEO της εταιρείας, έχει την έδρα της στη Βιέννη και τις θυγατρικές εταιρείας σε Ανδόρα και Σλοβακία. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από αεροσκάφη που έχουν έτη κατασκευής από το 2008 και μετά. Η εταιρεία είναι επανδρωμένη από πιλότους πλήρους απασχόλησης από τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστρία. Στα πλεονεκτήματα της OysterJets περιλαμβάνεται η εγγυημένη ομαλή διαδικασία αντιμετώπισης των επιχειρησιακών προκλήσεων των διεθνών δραστηριοτήτων κατά τους πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες.

Προσιτή πολυτέλεια και εμπειρία πτήσης

Η Zela Jet μέσω της συνεργασίας της με την OysterJets είναι στην ευχάριστη θέση να φέρει στην Ελλάδα ένα προσιτό ιδιωτικό τζετ. Πρόκειται για το Cessna Citation Mustang που μεταφέρει εύκολα τους ταξιδιώτες από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης προς τα νησιά της Ελλάδας, και πίσω στην πατρίδα τους, φέρνοντας σε απόλυτη ισορροπία την πολυτέλεια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, δίνοντας μια νέα διάσταση στις προσιτές πτήσεις με ιδιωτικά τζετ στην Ελλάδα. Το Cessna Citation Mustang διαθέτει τέσσερα άνετα δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας και προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία καμπίνας για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά και για κάθε οικογενειακό ταξίδι με παιδιά ή κατοικίδια. Οι επιβάτες ορίζουν τις πτήσεις τους από και προς την Ελλάδα βάσει του δικού τους προγράμματος. Παράλληλα, επωφελούνται από μια εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία με μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, catering της δικής τους επιλογής κατά τη διάρκεια των πτήσεων, και εξυπηρέτηση των ειδικών απαιτήσεών τους. Μια άκρως καταρτισμένη ομάδα από travel experts της Zela Jet και της OysterJets είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω τηλεφώνου, WhatsApp ή email και σε 6 διαφορετικές γλώσσες, για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί ο κάθε ταξιδιώτης. Σύμφωνα με τη διοίκηση της Zela Jet όντας το πιο επιτυχημένο αεροσκάφος της τελευταίας δεκαετίας στην κατηγορία των Very Light Jet (VLJ), το Cessna Citation 510 Mustang εκτελεί πτήσεις έως και 3 ωρών και έχει μέγιστη εμβέλεια 1.700 χιλιομέτρων. Επίσης είναι κατάλληλο για πτήσεις σε στενότερους 

διαδρόμους που συχνά συναντώνται σε μικρότερα αεροδρόμια ελληνικών νησιών. Η οικονομική αποδοτικότητα του Mustang προσφέρει παράλληλα την εμπειρία της προσιτής πολυτέλειας στο πλαίσιο των πτήσεων με ιδιωτικό τζετ, με τιμή ανά άτομο που δεν ξεπερνά ένα εισιτήριο Business Class εμπορικής πτήσης. Όπως εξηγεί ο κ. Α. Χριστοδουλίδης, «είμαστε υπερήφανοι που η Zela Jet σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις αερομεταφορές και δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών για κάθε πελάτη ξεχωριστά σε μια περίοδο που ο χάρτης των αερομεταφορών επαναπροσδιορίζεται».

Zela Aviation

Η Zela Aviation, μέλος της οποίας είναι η Ζela Jet, από το 2006 αφήνει το αποτύπωμα της στην αεροπορική βιομηχανία με τις πολυάριθμες διαμεσολαβήσεις στις πωλήσεις, εκμισθώσεις και ναυλώσεις αεροσκαφών. Αποτελεί ένα από τα σημαντικά δημιουργήματα του Α. Χριστοδουλίδη, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ το πάθος του για τα αεροπλάνα και το επιχειρείν. «Συνεργαστήκαμε με πολλές μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και άλλες αξιόλογες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αεροπορία, δημιουργώντας συνεργασίες παγκοσμίου εμβέλειας. Μέσω των γραφείων μας στην Ελλάδα, στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία μας, διατηρεί απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Βορείου Αφρικής.
Θεμελιώσαμε την εταιρεία μας βασισμένοι στην εμπιστοσύνη των ευχαριστημένων πελατών μας και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε βάσει των συστάσεων τους. Προτεραιότητα μας είναι πάντα η απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση κάθε πελάτη. Γι’ αυτό, δέσμευσή μας είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου», τονίζει ο Α. Χριστοδουλίδης.

Αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρεία έχει συνάψει στρατηγικής σημασίας συμφωνία με τον εθνικό αερομεταφορέα της Μογγολίας, για την αντιπροσώπευση της αεροπορικής εταιρείας με σκοπό την εκμίσθωση της πλεονάζουσας χωρητικότητάς της.

H Zela Aviation ειδικεύεται στο Aircraft Remarketing. Συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας μπορεί κάποιος να προωθήσει το αεροσκάφος του για πώληση ή dry lease, όπως και για μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες ACMI ναυλώσεις.
Η προετοιμασία όλων των εγγράφων που χρειάζονται (NDAs, προσύμφωνα και συμβόλαια) γίνεται, επίσης, από τη Zela Aviation, ενώ εκπρόσωποι της εταιρείας μπορούν να βοηθούν τους πελάτες κατά τις διαπραγματεύσεις ή ακόμα και να τους αντιπροσωπεύουν. Η Zela Aviation μέσα από μία πλήρη παρουσίαση και σύγκριση όλων των προσφορών σίγουρα θα τον βοηθήσει να επιλέξει την πιο προσοδοφόρα.

Επίσης η ομάδα της εταιρείας αναλαμβάνει την υπηρεσία ACMI Lease
καθώς έχει μεγάλη γνώση για τη ναύλωση αεροσκαφών και η διαχείριση τέτοιου είδους μισθώσεων αποτελεί το μεγάλο της ατού. Να σημειωθεί πως η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει αεροσκάφη οπουδήποτε στον κόσμο για να καλύψουν τις βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες απαιτήσεις των πελατών της.

Επιπλέον παρέχει Dry Lease και πώληση αεροσκαφών και μπορεί να συμβουλεύσει αεροπορικές εταιρείες που θέλουν να επιλέξουν ένα αεροσκάφος.

Το διεθνές δίκτυο των αεροπορικών επαφών της Zela Aviation επιτρέπει και την προμήθεια charter αεροσκαφών σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ναύλωσης αεροσκαφών για βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο πρόγραμμα πτήσεων. Τέλος, παρέχει Συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν Μελέτες για αερομεταφορείς, Επιχειρηματικά σχέδια, Απόκτηση αεροσκαφών, Σχεδιασμό στόλου, Προγραμματισμό δικτύου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα