Εκδήλωση για τους αποχωρήσαντες αξιωματικούς και στελέχη των πλοίων

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 16:54
UPD:16:59
Μινωικές

Τελετή προς τιμήν των αξιωματικών και των στελεχών των πλοίων που αποχώρησαν μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία οργάνωσαν το Σάββατο οι Μινωικές Γραμμές, στο Cruise Ferry «Knossos Palace», στο λιμάνι του Ηρακλείου, στο πλαίσιο εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν:

Ο πλοίαρχος Μιχάλης Κουγιουμουτζάκης

Ο πλοίαρχος Ματθαίος Μαυρογιαννάκης

Ο δ/ντής Ξενοδοχειακής Εκμετάλλευσης Γεώργιος Μπουλούκας

Ο διευθυντής Εμπορικής Διεύθυνσης Επιβατών Γιάννης Παπαδάκης

Ο εσωτερικός ελεγκτής Νικόλαος Μηλιαράς

Ο προϊστάμενος αρχιθαλαμηπόλος Γεώργιος Βατίστας      

Η υποδιευθύντρια Καταστημάτων Πλοίων Άννα Παπάζογλου

Ο ναύκληρος Χαράλαμπος Φλουρής           

Ο μηχανοδηγός Β΄ Ειδικότητας Μηνάς Κρυοβρυσανάκης.

Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα των τιμώμενων, ενώ από την πλευρά των Μινωικών Γραμμών το παρών έδωσαν ο διευθύνων σύμβουλος, Αντώνης Μανιαδάκης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Λουκάς Σιγάλας, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, διευθυντικά στελέχη, το προσωπικό των κεντρικών γραφείων και πρακτορείων Ηρακλείου με τις οικογένειές τους, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μετόχων.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, στον χαιρετισμό του ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «οι Μινωικές Γραμμές εισέρχονται στην έκτη δεκαετία της ισχυρής παρουσίας τους στον κλάδο, προσφέροντας ποιοτικά και ασφαλή ταξίδια προς επιβατικό κοινό στις γραμμές που δραστηριοποιούνται. Βασικό κλειδί γι’ αυτή την επιτυχία είναι μεταξύ άλλων το ανθρώπινο δυναμικό τους. Η εταιρεία έχει καθιερώσει να τιμά τα στελέχη της σε στεριά και θάλασσα, που επί σειρά ετών πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το ήθος, τη συνέπεια, την προσήλωση στο καθήκον τους, και την ευσυνειδησία που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτέλεσαν και τους εκφράζουμε το σεβασμό, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες όλων μας για την θετική και αποτελεσματική τους παρουσία στην εταιρεία. Με παρακαταθήκη τα 50 αυτά έτη επιτυχημένης λειτουργίας και προσφοράς, οι Μινωικές Γραμμές δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν με αισιοδοξία αυτό το όμορφο ταξίδι τους για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα!».Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα