Jordan Levin (OpenBet): «140 δισ. ευρώ παγκόσμια αύξηση των εσόδων από τα αθλητικά στοιχήματα έως το 2024»

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 18:25
Shutterstock

Τα έσοδα της παγκόσμιας βιομηχανίας αθλητικών στοιχημάτων αναμένεται να αυξηθούν κατά 140 δισ. ευρώ έως το 2024, καταδεικνύοντας το τεράστιο μέγεθος αυτής της εξαιρετικά σημαντικής αγοράς, αναφέρει ο Jordan Levin - CEO OpenBet.

Ο κ. Levin εκτιμά ότι υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες στην Ελλάδα για να επεκτείνει η εταιρεία περαιτέρω το διεθνές  αποτύπωμα.

«Από το 2021 όταν εφαρμόστηκε το σχετικό ρυθμιστικό πλαίσιο, μπήκαν στην αγορά περισσότεροι πάροχοι και προμηθευτές και πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης της συνολικής εμπειρίας γύρω από το αθλητικό στοίχημα στη χώρα» λέει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η OpenBet εξετάζει συνεχώς πιθανές εμπορικές ευκαιρίες σε όλες τις αγορές με ρυθμιστικό πλαίσιο αντίστοιχο της Ελλάδας» αναφέρει και προσθέτει, ότι στην Ελλάδα, το Development Hub της Αθήνας παραμένει σημαντικό μέρος των συνολικών λειτουργιών της, παρέχοντας με συνέπεια πρωτοποριακές λύσεις που τής επιτρέπουν να εξελίσσει διαρκώς τη σειρά των προϊόντων της.

Μάλιστα, η Αθήνα αναγνωρίζεται τακτικά από την GreatPlacetoWork® Hellas ως κορυφαίος εργασιακός χώρος στην Ελλάδα χάρη στην κουλτούρα του, η οποία ενισχύει την καινοτομία, αναφέρει.

«Το συνολικό μήνυμα σχετικά με τα ασφαλή παίγνια είναι πιο ισχυρό από ποτέ. Θέλουμε να λειτουργούμε σε αγορές με ισχυρό ρυθμιστικό πλαίσιο, διασφαλίζοντας ότι οι πάροχοι και οι προμηθευτές, όπως εμείς, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουν ότι οι παίκτες του στοιχήματος αλληλεπιδρούν με τα προϊόντα μας σε ένα ασφαλές περιβάλλον», επισημαίνει επίσης.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα