ΕΛΠΕ: Χορήγηση δωρεάν πετρελαίου θέρμανσης σε 230 οικογένειες

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008 16:21

Στη δωρεάν χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης, σε συνολικά 230 οικογένειες από τους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας στο Θριάσιο και Εχεδώρου και Ελευθερίου - Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Ελληνικά Πετρέλαια.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά στη χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης αξίας 500 ευρώ, από επιλεγμένα πρατήρια της ΕΚΟ. Στο Θριάσιο ενισχύθηκαν 160 οικογένειες, ενώ στη Θεσσαλονίκη ενισχύθηκαν άλλες 70 οικογένειες, οι οποίες επελέγησαν σε συνεργασία με τους Δήμους και με κοινωνικά κριτήρια.

Η κίνηση αυτή των ΕΛΠΕ εντάσσεται στο τριετές Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία. Το πρόγραμμα για τη δωρεάν χορήγηση πετρελαίου σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες ξεκινά από φέτος, ως μέρος των δράσεων που υλοποιούνται στο Θριάσιο και τη Θεσσαλονίκη, με την προοπτική να συνεχιστεί τις επόμενες χρονιές.

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτυπώνει έναν από τους βασικούς στόχους του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ που είναι η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και η γενικότερη συμβολή στην ποιότητα ζωής των πολιτών, στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕ



Σχολιασμένα