Wall Street: Κλείσιμο με διστακτική ανάκαμψη

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 23:42
UPD:11/05/2022 00:03
REUTERS/Brendan McDermid

 Ελαφρώς βελτιωμένη ήταν σήμερα η εικόνα για τους βσικούς δείκτες της Wall Street, μετά από τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις σαρωτικών απωλειών. 

Κέρδη εμφάνισε ο Nasdaq, ο Dow Jones έκλεισε σε αρνητικά εδάφη ενώ ο S&P 500 έκλεισε με ήπια κέρδη.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης Dow Jones έχασε 0,26% στις 32.160 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,25% στις 4.001 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,98% στις 11.737 μονάδες.

Το αμερικανικό δεκαετές παρουσίασε σημάδια αποκλιμάκωσης, υποχωρώντας κάτω του 3%, αφότου σκαρφάλωσε στα υψηλότερα επίπεδα από το 2018 χθες.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το τοπικό κατώτατο σημείο στις μετοχές αναμένεται τις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά θα περιμένουμε σαφέστερα σημάδια οποιασδήποτε έστω και προσωρινής σταθεροποίησης του κλίματος κινδύνου», σύμφωνα με τον Ebrahim Rahbari της Citi.

«Μέχρι τώρα αυτή η αδυναμία οφείλεται στις μετοχές ανάπτυξης και τεχνολογίας και παρόλο που αναμένουμε περαιτέρω αδυναμία και υποαπόδοση, πλέον βλέπουμε επίσης ανησυχητικά σημάδια ότι οι τίτλοι αξίας μπορεί να είναι κοντά στην κορυφή τους σε απόλυτους όρους», έγραψε ο David Sneddon της Credit Suisse.

Τα βλέμματα των επενδυτών είναι στραμμένα στα στοιχεία για τον πληθωρισμό που θα δοθούν στη δημοσιότητα εντός της εβδομάδας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα