Γραφείο εξυπηρέτησης ελληνικών εταιρειών στην Ουάσιγκτον

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008 13:22
UPD:13:59

Γραφείο εξυπηρέτησης των ελληνικών επιχειρήσεων ίδρυσε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών στα κεντρικά γραφεία της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον.

Το Γραφείο έχει στόχο την υποστήριξη των προσπαθειών των ελληνικών επιχειρήσεων να συμμετάσχουν επιτυχώς στα έργα- προμήθειες που προκηρύσσονται από την Παγκόσμια Τράπεζα και αφορούν εταιρείες συμβούλων, μεταποιητικές και εμπορικές επιχειρήσεις, τεχνικούς συμβούλους και κατασκευαστές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Το Γραφείο Εξυπηρέτησης προσφέρει ιστοσελίδα «Παγκόσμια Τράπεζα-Ευκαιρίες για Ελληνικές Επιχειρήσεις», η οποία παρέχει επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με ενεργά και υπό προετοιμασία έργα και διευκολύνει την επιτυχή συμμετοχή στα έργα της Παγκόσμιας Τράπεζας

Προσφέρει ακόμη πληροφορίες, που δεν είναι άμεσα διαθέσιμες στο κοινό, σχετικά με τα έργα- προμήθειες, οργάνωση συναντήσεων μεταξύ ελληνικών επιχειρήσεων και ανώτερων στελεχών της Παγκόσμιας Τράπεζας

Παρακολούθηση της προόδου των προσφορών και των έργων ελληνικών επιχειρήσεων, προώθηση των ενδιαφερόντων των ελληνικών επιχειρήσεων στους αρμόδιους φορείς ή πρόσωπα της Παγκόσμιας Τράπεζας και οργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων που απευθύνονται σε εταιρίες συμβούλων, κατασκευαστικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε έργα της Παγκόσμιας Τράπεζας μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. +1.202.458.8704, [email protected].



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα