Eurobank EFG: Νέος καταθετικός λογαριασμός

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2008 16:21

Ένα νέο Καταθετικό Λογαριασμό, τον “Personal Banking Account”, προσφέρει από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008 η Eurobank EFG.

Ο εν λόγω λογαριασμός απευθύνεται σε ιδιώτες που διαθέτουν υψηλή ρευστότητα και επιθυμούν να απολαμβάνουν υψηλές αποδόσεις χωρίς τις δεσμεύσεις των προθεσμιών και των λογαριασμών υπό προειδοποίηση.

Όπως σημειώνει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της, ο λογαριασμός προσφέρει υψηλή απόδοση 4,5% για υπόλοιπα από 20.000€ και πάνω, ενώ τα χρήματα είναι ελεύθερα ανά πάσα στιγμή και χωρίς κανένα περιορισμό.

Το προνομιακό επιτόκιο του 4,5% ισχύει έως και την 28/2/2009. Μετά την ημερομηνία αυτή, η απόδοση του λογαριασμού θα είναι συνδεδεμένη με το Euribor τριμήνου, «ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν συνεχώς προνομιακές αποδόσεις αντίστοιχες με τις καλύτερες ευρωπαϊκές χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύουν τα χρήματά τους», αναφέρει η Eurobank EFG.

Σημειώνεται ότι η τράπεζα αυξάνει αντίστοιχα τις αποδόσεις όλων των κατόχων του λογαριασμού Cash Management Account (CMA), ώστε και οι υφιστάμενοι πελάτες της να επωφεληθούν από τις νέες προνομιακές αποδόσεις στο λογαριασμό τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα