ΠΑΣΟΚ: «Εκ του πονηρού επίκληση ελαστικής απασχόλησης»

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008 17:04

Για «εκ του πονηρού» έκπτωση των εργασιακών δικαιωμάτων έκανε λόγο η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την πρόταση του προέδρου του ΕΒΕΑ για ελαστικοποίηση του ωραρίου.

«Τα κυβερνητικά στελέχη σιωπούν προκλητικά ή βρίσκουν ακόμη και ενδιαφέρουσες τέτοιου είδους απαράδεκτες προτάσεις για εκπτώσεις των εργασιακών δικαιωμάτων, χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί ποια θα είναι η έκταση που θα πάρει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ε. Χριστοφιλοπούλου: Η κρίση δεν θα γίνει άλλοθι καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων

Ε. Χριστοφιλοπούλου: Η κρίση δεν θα γίνει άλλοθι καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων

Η κ. Χριστοφιλοπούλου πρόσθεσε επίσης πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει να γίνει η οικονομική κρίση «το άλλοθι της κυβέρνησης για την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων».

«Σε αυτή την συγκυρία, πρόσθεσε, η επίκληση ελαστικών μορφών απασχόλησης γίνεται εκ του πονηρού», ώστε η κυβέρνηση να «βρει πάτημα, για να αποφύγει να δώσει εξηγήσεις για την ανυπαρξία σχεδίου για την απασχόληση, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και τη διάλυση των εποπτικών μηχανισμών της αγοράς εργασίας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα