Ατλάντικ: Παρουσίαση του επιχειρησιακού πλάνου '09 στη γ.σ.

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2008 11:35

Το επιχειρησιακό πλάνο της Ατλάντικ για το 2009 παρουσίασε ο πρόεδρος της εταιρείας Μανώλης Αποστόλου, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 5/12/08.

Το νέο επιχειρηματικό πλάνο περιλαμβάνει την ενίσχυση του δικτύου καταστημάτων του Ομίλου με έξι νέα καταστήματα στρατηγικά τοποθετημένα καθώς και την αγορά ακινήτου στα Ιωάννινα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Αποστόλου, η εταιρεία πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο αγοράς ενός ακινήτου στα Ιωάννινα, το οποίο αποτελείται από οικόπεδο συνολικού εμβαδού 9.347,64 τ.μ. και αποθήκη συνολικής επιφάνειας 3.840 τ.μ. για την στέγαση χώρου διανομής εμπορευμάτων.

Επιπρόσθετα, επίκειται η λειτουργία ιδιόκτητου νέου καταστήματος χονδρικής πώλησης στην Τρίπολη καθώς και δύο νέων καταστημάτων, ενός χονδρικής και ενός λιανικής, στην Πάρο.

Η Ατλάντικ σχεδιάζει επίσης το άνοιγμα τριών νέων σημείων πώλησης στη Ν. Εύβοια, κυρίως από την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της Εύβοια Προμηθευτική Α.Ε., για την αντιμετώπιση του ιδιαίτερα αυξημένου ανταγωνισμού στην περιοχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα