Τα Superfast V και VI στο στόλο των Επιχειρήσεων Αττικής

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2001 16:58
UPD:16:59

Παρεδόθη σήμερα, 6 Φεβρουαρίου 2001, από τα ναυπηγεία HDW του Κιέλου Γερμανίας το Superfast VI, το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές του την περασμένη εβδομάδα, ενώ στις 27 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει και η παράδοση του Superfast V. Για τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις των πλοίων, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ του ναυπηγείου και της εταιρείας.

Το Superfast VI αναμένεται να καταπλεύσει στην Ελλάδα στα μέσα του Φεβρουαρίου και θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πάτρα - Αγκόνα - Πάτρα σε συνδυασμό δρομολογίων με τα Superfast III και Superfast IV.

Το Superfast V αναμένεται να ξεκινήσει τα εμπορικά του ταξίδια στην ίδια γραμμή περί τα τέλη Μαρτίου, αφού προηγουμένως κατά το ταξίδι του από το Κίελο προς την Ελλάδα επισκεφθεί τα λιμάνια του Αμβούργου Γερμανίας, της Στοκχόλμης Σουηδίας, του Ελσίνκι Φινλανδίας και του Ροθσάιθ Σκωτίας.

Τέλος, η διοίκηση του ομίλου πέραν της επέκτασης των δραστηριοτήτων των Superfast σε γραμμές εκτός Ελλάδας, εξετάζει τη δρομολόγηση νέων πλοίων και στις εσωτερικές γραμμές, όπου προτίθεται να δρομολογήσει δύο νεότευκτα πλοία τύπου Superfast στις γραμμές Πειραιά - Χανίων και Πειραιά - Κω - Ρόδου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα