Έλον Μασκ: Θέλει πληρωμή σε Dodgecoin για το Twitter Blue - Τι άλλο προτείνει

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 10:42
UPD:10:43
EPA/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

Ο Έλον Μασκ τιτιβίζει και πάλι για το... Twitter. Από τη στιγμή που εξαγόρασε μερίδιο 9,2% στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει διάφορες ιδέες, μεταξύ των οποίων τη λειτουργία επεξεργασίας (edit)-  αν και η διοίκηση της εταιρείας υποστηρίζει ότι την είχε στα σχέδιά της εδώ και καιρό. 

Σε νέα ανάρτησή του αναφέρεται στην συνδρομητική υπηρεσία, το Twitter Blue, και στο αγαπημένο του κρυπτονόμισμα. Προτείνει λοιπόν να μπορούν οι συνδρομητές να πληρώσουν σε Dodgecoin. 

Να σημειωθεί ότι με την εξαγορά του μεριδίου 9,2% ο Μασκ απέκτησε και μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις της. Ο ίδιος έχει πει ότι «συνεργάζεται με τα άλλη μέλη για ουσιαστικές βελτιώσεις στο Twitter μέσα στους επόμενους μήνες». Είναι άλλωστε ένας από τους πιο φανατικούς χρήστες του μέσου. 

«Όσοι εγγράφονται στο Twitter Blue (στοιχίζει 3 δολ./μήνα) θα έπρεπε να λαμβάνει αποδεικτικό αυθεντικότητας. Η τιμή θα έπρεπε πιθανότατα να είναι 2 δολ. τον μήνα, αλλά να προπληρώνονται 12 μήνες και ο λογαριασμός να παγώνει εάν αποδεικνύεται ότι είναι scam ή spam» έγραψε. 

«Και χωρίς διαφημίσεις. Η δύναμη των εταιρειών να υπαγορεύουν την πολιτική του Twitter θα είναι μεγάλη εάν αυτό εξαρτάται από τα χρήματα των διαφημιστών για την επιβίωσή του» πρόσθεσε. 

Σε άλλο tweet πρότεινε η πληρωμή να μπορεί να γίνεται σε τοπικό νόμισμα, προσθέτοντας «και ίσως να υπάρχει επιλογή να πληρώνει κανείς σε dodge;».

naftemporiki.gr  



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα