Intrasoft International: Πιστοποίηση με το CMMI

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2008 14:13
UPD:14:54

Με το 2ο Επίπεδο του Capability Maturity Model Integration (CMMI v1.2) για τις δραστηριότητες ανάπτυξης λογισμικού πιστοποιήθηκε η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom IT Services.

«Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και στο Λουξεμβούργο -όπου βρίσκονται τα κεντρικά της γραφεία- που επιτυγχάνει αυτήν την πιστοποίηση και μία από τις λίγες στην Ευρώπη», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την Intrasoft International, το CMMI αποτελεί μία σημαντική διάκριση για αυτήν, «καθώς πιστοποιεί την ορθότητα του πλαισίου διαδικασιών που ακολουθείται από την εταιρεία για την ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη δέσμευσή της στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, καθώς και του πλαισίου των ενδοεπιχειρησιακών πρακτικών της».

Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση για την πιστοποίηση CMMI πραγματοποιείται από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες, τα αποτελέσματα της οποίας επικυρώνονται και παρουσιάζονται από το έγκυρο Software Engineering Institute (SEI) του Πανεπιστημίου Carnegie Mellon των ΗΠΑ, το οποίο διοικεί το CMMI.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα