To Twitter ετοιμάζει λειτουργία edit

Και όχι δεν πήρε την ιδέα από τον Μασκ
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 08:51
UPD:08:56
REUTERS/Dado Ruvic

Το Twitter επιβεβαίωσε ότι εργάζεται για τη δημιουργία λειτουργίας επεξεργασίας (edit button) που θα επιτρέπει στους χρήστες να τροποποιούν τις αναρτήσεις τους, αφού αυτές έχουν ανέβει στον λογαριασμό τους. 

Η επιβεβαίωση έρχεται αφότου ο Έλον Μασκ, νέος μέτοχος και μέλος του .Δ.Σ. του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, έθεσε το σχετικό ερώτημα σε δημοσκόπηση στο Twitter, αλλά και ύστερα από σχετική ανάρτηση που είχε γίνει από το μέσο ως πρωταπριλιάτικο αστείο. 

Εδώ και καιρό πολλοί χρήστες του Twitter ζητούσαν τη δυνατότητα επεξεργασίας, για να μπορούν να διορθώσουν tweets τους, αλλά υπήρχαν ανησυχίες ως προς το προς ακριβώς αυτό θα γίνει. Η διοίκηση του μέσου υποστηρίζει ότι εξετάζει αυτή την ιδέα εδώ και καιρό, πολύ πριν θέσει το ερώτημα ο Μασκ σε δηοσκόπηση. 

Η ομάδα επικοινωνίας του Twitter "τιτίβισε": «Τώρα που ρωτούν όλοι... ναι, δουλεύουμε πάνω στην ιδέα μίας λειτουργίας επεξεργασίας από πέρυσι! Όχι, δεν πήραμε την ιδέα από δημοσκόπηση 😉 ». 

«Θα αρχίσουμε τις δοκιμές στο TwitterBlue Labs μέσα στους επόμενους μήνες για να μάθουμε τι δουλεύει, τι όχι και τι είναι εφικτό» πρόσθεσε. 

Οι χρήστες του Twitter Blue, της συνδρομητικής υπηρεσίας του μέσου, αποκτούν από νωρίς πρόσβαση σε λειτουργίες, που δοκιμάζει το μέσο. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα