ΒΕΑ: «Αποτροπιασμός για την εκτέλεση του 15χρονου», αίτημα για άμεσες αποζημιώσεις

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2008 14:52

Τον αποτροπιασμό του «για την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 15χρονου παιδιού» αλλά και τη λύπη του για τις «αλόγιστες και ειδεχθείς πράξεις κατά της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας» εκφράζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Τον αποτροπιασμό του «για την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 15χρονου παιδιού» αλλά και τη λύπη του για τις «αλόγιστες και ειδεχθείς πράξεις κατά της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας» εκφράζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, ζητώντας παράλληλα την άμεση υλοποίηση της υπόσχεσης για καταβολή αποζημιώσεων.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του, σημειώνει πως συντάσσεται με την αναζήτηση ευθυνών και την απόδοση παραδειγματικής τιμωρίας για το θάνατο του 15χρονου, επισημαίνοντας όμως πως «η εκτροπή της έκφρασης μιας λαϊκής αντίδρασης και η ανεξέλεγκτες διαστάσεις που πήρε, αφήνει όλους άναυδους μπροστά στην καταστροφή».

«Οι αλόγιστες και ειδεχθείς πράξεις κατά της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας και ιστορικών κτιρίων της πόλης μας και της χώρας ολόκληρης μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους και μόνο αίσθημα μελαγχολίας και απογοήτευσης μπορεί να δημιουργεί για το σύστημα αξιών που καλλιεργείται στον τόπο μας» προσθέτει.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα