O κ. Δ. Παρθένης διευθύνων σύμβουλος της Aλφα Γκρισιν Infotech

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008 18:24

O κ. Δ. Παρθένης περνάει στο τιμόνι της Aλφα Γκρισιν Infotech, καθώς αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aλφα Γκρισιν Infotech κ.Β Α. Γκρίσιν υπέβαλε επιστολή παραίτησης από τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Η απόφαση αυτή του προέδρου, εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων αναδιαρθρωτικών αλλαγών που εφαρμόζει μέσα στο 2008 ο όμιλος και που επιβάλλονται από την ταχεία ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων του.

Το ΔΣ έκανε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Βασίλειου Γκρίσιν ο οποίος παραμένει εκτελεστικός πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, ενώ τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΣ της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Δ. Γ. Παρθένης.

Μετά από αυτές τις αλλαγές το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποτελείται πλέον από τον κ.Β.Γκρίσιν, πρόεδρο και εκτελεστικό μέλος, τον κ.Ν.Κακούσιο, αντιπρόεδρο και συνδιευθύνοντα σύμβουλο, εκτελεστικό μέλος, τον κ.Δ.Παρθένη, διευθύνοντα σύμβουλο, τον κ.Μ.Καπενεκάκη εκτελεστικό μέλος, τον κ.Δ.Κλώνη, μη εκτελεστικό μέλος, τον κ.Α.Δρυμιώτη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και την κ.Β.Κουράκου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα