ΕΣΕΕ: Γενναιόδωρα τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008 16:07

Ικανοποίηση για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης των πληγεισών επιχειρήσεων εξέφρασε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Δημήτρης Αρμενάκης. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα να συμπληρωθούν και με την προσπάθεια ενίσχυσης της ψυχολογίας της αγοράς.

Πιο αναλυτικά, ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους, σημείωσε πως τα μέτρα χαρακτηρίζονται από γενναιοδωρία και καλύπτουν τις άμεσες ανάγκες των επιχειρήσεων που επλήγησαν. Ανέφερε ακόμη πως τα διακρίνει η απλότητα εφαρμογής και η ειλημμένη απόφαση άμεσης υλοποίησης, χωρίς καθυστερήσεις που δημιουργεί η άσκοπη γραφειοκρατία.

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους του, υπογράμμισε πως η αποτελεσματικότητα των μέτρων εξαρτάται και από την δική τους ενεργοποίηση ως φορεων συλλογικής εκπροσώπησης.

«Ελπίζουμε ότι τα μέτρα θα συμπληρωθούν και με την αναγκαία πολιτική βούληση στήριξης των εμμέσως πληγέντων συναδέλφων και την προσπάθεια ενίσχυσης της ψυχολογίας της αγοράς, ούτως ώστε να επικρατήσει το κλίμα των Χριστουγέννων» κατέληξε ο κ. Αρμενάκης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα